Tájékoztatás a csomagok kézbesítésében történő változásokról

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Slovenska pošta a.s. értesíti ügyfeleit a csomagok kézbesítésében bekövetkező változásról, amely 01.06.2024 – naptól fog érvénybe lépni – a címzéssel ellátott csomagok – keresztnév vezetéknév vagy a szervezet neve, a következő megjegyzéssel fog bővülni: P.O.BOX (azaz a cím már nem tartalmazza az utca/község nevét vagy a házszámot, hanem helyette a P.O.BOX és annak száma szerepel).

Rágcsálóirtás 2024.04.02-től 2024.05.24-ig

A KOMVaK – Komárom város víz- és csatornaművek r.t. bejelenti, hogy 2024.04.02-től 2024.05.24-ig a város területén teljes körű rágcsálóirtást végez. Ezúton szeretnénk FIGYELMEZTETNI a kis- és háziállat tulajdonosokat, hogy az irtás időtartama alatt fokozottan ügyeljenek kedvenceikre és megakadályozzák azok érintkezésbe kerülését a kihelyezett csalétkekkel a csatornanyílások közelében.

Szervizállomás leállása

A fő szivattyútelep, amely Komárno – KOMVaK a.s. Komárno város és a hozzá tartozó Újfalu, Gadóc, Kava, Harcsás, Kisizsa, Gyulamajor városrészek ivóvízellátását biztosítja. A szomszédos települések: Izsa, Pat, Marcelháza, Virt, Dunaradvány, Dunamocs, Csallóközaranyos, Nagylél, Ekel, Megyercs, Tany, Nemesócsa szintén a komáromi vízforrásból kapnak vizet. A Komárnói Vízellátó Csoport ezen elosztóhálózata összesen 307,56 km hosszú, és […]

Értesítés

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2023.12.13-án idegenkezűség által, építési munkálatok során két darab vízvezeték megrongálódott a Gőz utcában Komárnóban. A javításuk szükségességéből kifolyólag 2023.12.14-én 10:00 és 13:00 óra között az alábbi helyszíneken szünetelni fog a vízellátás: Villanytelepi utca, Belső körút 55-57,59-61, 63-67, Dohány utca, a dohánygyár területe és Gőz utca.

Fotovoltaikus erőforrású töltőállomás Bene városrészben

A projekt tárgya egy új fotovoltaikus helyi áramforrás építése a villamosenergia-termeléshez és a telepített panelek önfogyasztásra történő előállítása. A projekt megvalósítása javítja az energiahatékonyságot a KOMVaK – Víz és csatornaművek Komárno, r.t. vállalatnál. Hosszú távon a projekt megvalósítása hozzájárul a környezetre gyakorolt negatív hatások csökkentéséhez.

Fotovoltaikus erőforrások a Platánfa soron – kutak

Egy új fotovoltaikus helyi áramforrás kiépítése a villamosenergia-termeléshez, és a saját fogyasztásra szánt panelek telepítése. A projekt megvalósítása hozzájárul az energiahatékonysághoz a KOMVaK – Víz és csatornaművek Komárno, r.t. vállalatnál. Hosszú távon a projekt megvalósítása hozzájárul a környezetre gyakorolt negatív kihatások csökkentéséhez.

KOMVak