Földmunkák Kabátfalu városrészben

A KOMVaK rt. tájékoztatja a lakosokat, hogy 2022. augusztus 1-től, Kabátfalu városrészben az új vízvezeték-hálózat kiépítése miatt földmunkákra kerül sor a térképen megjelölt helyeken. térképen megjelölt helyeken Kérjük Önöket, hogy gépjárműveiket ne parkolják le az utcákon, hogy folyamatosan tudjunk dolgozni és a járművek ne akadályozzák a földmunkákat illetve ne sérüljenek meg. Megértésüket köszönjük!

Figyelmeztetés!

KOMVaK – Komárom Város Víz- és Csatornaművei, ezúton tájékoztatja Önöket ivóvízminőség-romlás megismétlődéséről, amelyet a 2022.6.6-án levett minták igazolnak. Erről a tényről telefonon tájékoztatott bennünket a RÚVZ Komárno 2022.6.10-én.

Figyelmeztetés!

A KOMVaK – Komárom város víz- és csatornaművei, rt. értesíti Önöket, hogy a víz minőségének romlása miatt az Öntöde utca, a Bástya utca (Öntöde u. és Szinnyei u. közötti szakasz) és a Görbe utca térségében palackozott vizet fogyasszanak, ill. ivóvizet az Öntöde és Bástya utca sarkán kihelyezett ivóvizes tartályból vételezzenek.

Medencék felengedése vezetékes vízzel

Az úszómedencék felengedése a nyilvános vízvezetékvízhálózaton keresztül rendkívül megterhelő a vízvezetékhálózat számára, mivel a víz magas áramlási sebességet érhet el. A hálózatban hirtelen változások történnek, amelyek következtében átmeneti vízzavarosság vagy hálózati nyomásesés alakulhat ki. A zavaros víz nem befolyásolja az ivóvíz minőségét.

KOMVak