Kék szív a KOMVaK előtt

A piros szív mellé egy kék színű szív is kikerült Komáromban

Miután az elmúlt héten a hetes lakótelepen, a könyvtár mellé kihelyezték a piros kupakgyűjtő szívet, ma a KOMVaK – Komárom város víz- és csatornaművei, rt. (E. B. Lukáč utca 25) székhelye előtt is megjelent egy kék színű szív, amelybe műanyag kupakokat gyűjtenek.

Amikor a szív megtelik kupakokkal, a vállalat elszállítja az összegyűjtött kupakokat az átvevőhelyre, és az ebből származó bevételt a komáromi mentálisan sérültek napközi otthonának ajánlja. A kihelyezett szívbe körülbelül 350 kg műanyag kupak fér, egy tonna kupakért az átvevőhely 200-300 euró közötti összeget fizet. A hetes lakótelepen található piros szív három nap alatt megtelt, így a vállalatunk is úgy döntött, hogy támogatjuk ezt a kezdeményezést, és lehetővé tesszük Önöknek, hogy támogassanak egy jó ügyet, és egyúttal rámutassunk az újrahasznosítás jelentőségére.

Hiszünk abban, hogy a lakosok segítségével hamar megtelik a kék szívecske is és így tudunk támogatni egy helyi szervezetet. Ezzel a kis segítséggel mosolyt varázsolhatunk sok ember arcára.

Győződjön meg róla személyesen.

KOMVaK a.s.

KOMVak