Esőelnyelők tisztítása 2023 Május

A legutóbbi viharok és özönvízszerű esőzések megmutatták, hogy munkánkkal hatékonyan csökkenthetjük annak kockázatát, hogy az utcákat elárassza a víz, minimalizálhatjuk a keletkező károkat, megvédhetjük és biztonságban tudhatjuk tulajdonát gyönyörű városunkban.

Az egyik prioritásunk a csapadékvíz-elvezető csatornák rendszeres karbantartása és tisztítása, amelyek fontosak a vízelvezetés és az esővíz megfelelő elfolyása szempontjából a viharok idején. A legutóbbi esőzések előtt olyan karbantartási munkálatokat is elvégeztünk, amelyek lehetővé tették számunkra, hogy a vízelvezetők megfelelően lássák el feladatukat. Ez biztosította a víz gyors elfolyását, és minimalizálta az árvíz kockázatát olyan területeken, ahol egyébként fennállt volna a probléma.

Májusban 74 esőelnyelőt tisztítottunk meg a következő utcákban:

• Építők utcája
• Vág utca
• Barátság utca
• Belső körút
• E. B. Lukáč utca

Erőfeszítéseink ellenére azonban Komáromban néhány szakaszokon felgyülemlett a víz. A városhoz tartozó utakat szerződés alapján mi kezeljük, de az állami utakat, tehát a II. és III. osztályú utakat a megye vagy az általa megbízott vállalatok kezelik.
Az Önök támogatása és elismerő szavaik erőt adnak nekünk ahhoz, hogy továbbra is megbízható szolgáltatást nyújtsunk gyönyörű városunkban, Komáromban.

Köszönjük

Folyamatosan több mint 2500 lefolyót tisztítunk meg, amelyek újra és újra eltömődnek, különösen heves esőzések után. Ha tud olyan esőelnyelőről, amelyek eldugultak, jelezze a 035/77 22 277 vagy 035/32 14 161-es telefonszámok egyikén.

KOMVak