Vízfogyasztás a megfigyelésünk alatt

Tisztelt fogyasztóink,

szeretnénk bemutatni Önöknek ÚJDONSÁGUNKAT, amelyet cégünk, a KOMVAK több hónapos előkészítés és tesztelés során készített el Önöknek. Ez a vízmérők távleolvasásának új technológiája, a SMART METERING.

Ez az Ön vízmérőjének on-line összekapcsolása a mi információs rendszerünkkel, a vízmérőből nyert közös adatok kölcsönös felhasználásának lehetőségével.

E szolgáltatás nyújtásának előfeltétele az Ön vízmérőjének felszerelése egy úgynevezett leolvasófejjel, amely on-line kommunikál IoT-hálózatokon keresztül a mi információs rendszerünkkel, ahová továbbítja a vízmérőből nyert összes adatot. Mit is kínál ez a megoldás?

Mindenekelőtt minden egyes ügyfelünk magánszférájának megőrzését, mivel a vízmérő leolvasása anélkül történik, hogy be kellene lépni az Ön ingatlanába. Ugyanakkor minimalizálja a téves leolvasások kockázatát, és ami a legfontosabb, lehetővé teszi, hogy a nap 24 órájában ellenőrizhesse vízfogyasztását, valmint bármely időszakra visszavezethető.

A szolgáltatás elsődleges célja a kapott adatok megosztása az ügyféllel. A szolgáltatás célközönsége számára ezek az adatok az ügyfél-tájékoztató rendszerben lesznek elérhetők.

A már rendelkezésre álló adatokon, mint például a számlázási áttekintés vagy a vízmérő leolvasásának előzményei mellett újdonságként szolgál, hogy vizuális formában is információt nyer a tényleges vízfogyasztásról, melynek köszönhetően utólagosan is összehasonlítható a tényleges vízfogyasztást az aktuális előlegekkel. És a különbséghez nem kell sok. Elég, ha a mosogatógép vagy a mosógép tömlője elreped, egy csöpögő kazán biztonsági szelepe, egy sérült beltéri vízvezetékrendszer vagy egy túlcsorduló WC. Sajnos ezek a vízszivárgások legnagyobb okai, amelyek nagyban hozzájárulnak a víz- és csatornadíjak növekedéséhez. Ezzel az új szolgáltatásunkkal Ön folyamatosan nyomon követheti fogyasztását, és elkerülheti azokat a helyzeteket, amikor olyan vízért fizet, amely felhasználás nélkül folyt le a lefolyóba.

További előnye lesz a kritikus értékek – riasztások – beállításának lehetősége, amelyek túllépésekor elektronikusan, e-mailben kaphat értesítést.

Azzal, hogy idejében megkapja ezeket az információkat, megelőzheti az esetleges károkat, és megakadályozhatja az ingatlanon belüli hibák vagy szivárgások miatt ellenőrizhetetlen vízfogyasztást.

Úgy gondoljuk, hogy ezt a újdonságot nemcsak az céges – vagy lakossági felhasználók, hanem a hétköznapi fogyasztók is örömmel fogadják majd. Ezt a szolgáltatást csak azok számára tesszük elérhetővé, akik érdeklődésüket fejezik ki a szolgáltatás nyújtásának feltételei iránt, és ahol műszakilag megvalósítható a mérőfej felszerelése.

További információért kérjük forduljon értékesítési irodánkhoz a székhelyünkön.

elérhetőség: 0905 231 684, 035/7722277

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


KOMVak