Szervizállomás leállása

A fő szivattyútelep, amely Komárno – KOMVaK a.s. Komárno város és a hozzá tartozó Újfalu, Gadóc, Kava, Harcsás, Kisizsa, Gyulamajor városrészek ivóvízellátását biztosítja. A szomszédos települések: Izsa, Pat, Marcelháza, Virt, Dunaradvány, Dunamocs, Csallóközaranyos, Nagylél, Ekel, Megyercs, Tany, Nemesócsa szintén a komáromi vízforrásból kapnak vizet. A Komárnói Vízellátó Csoport ezen elosztóhálózata összesen 307,56 km hosszú, és a KOMVaK a.s. üzemelteti.

2024.2.21-én társaságunk kicserélte a DN 300-as sérült elzárót azon a csővezetéken, amelyen keresztül a vizet a közös elvezetőbe, majd az elosztóhálózatba szállítja. Minden előkészítő munkát előre elvégeztek, hogy a szükséges vízellátás leállításának idejét minimalizálják. Ez a szivattyútelep leállás kb. 30 percig tartott, amely idő alatt nem keletkezett jelentős nyomáscsökkenés a vízellátó hálózatban.

A sérült elzárócsap cseréjét éjszaka végezték el, mivel ilyenkor minimális ivóvízkivétel történik az elosztóhálózatból. Elégedettséggel tölt el minket, hogy a tervezett szervizmunkát gyorsan, komplikációmentesen és szakszerűen sikerült elvégezni, amely mind az ügyfeleink mind a mi elégedettségünket eredményezte.

KOMVak